Jak wylogować się z aplikacji YouTube na iPhonie i iPadzie - Może 2022

Opcja wylogowania nie jest wyraźnie wyświetlana w aplikacji YouTube na iPhonie i wielu użytkowników zastanawia się, jak się wylogować lub wylogować z aplikacji YouTube na iPhonie.

Wyloguj się z YouTube na iPhonie i iPadzie

Wyloguj się z YouTube na iPhonie

Gdy zaczynasz korzystać z YouTube na iPhonie, wyświetla monit o zalogowanie się, co zapewnia pewne korzyści.



Na przykład zalogowanie się do YouTube na iPhonie pozwala na to Prześlij filmy , komentuj filmy YouTube, które oglądasz i założyć własny kanał YouTube .

Gdy zalogujesz się do YouTube na iPhonie, aplikacja YouTube utrzymuje Cię zawsze zalogowanym, dopóki nie zdecydujesz się wylogować lub wylogować z YouTube.

Chociaż w aplikacji YouTube na iPhone'a brakuje opcji Wyloguj, możesz korzystać z YouTube, gdy jesteś wylogowany z aplikacji YouTube.

1. Użyj wylogowania z YouTube na iPhonie

Jeśli wolisz korzystać z YouTube bez logowania się, możesz wykonać poniższe czynności, aby wylogować się z YouTube na iPhonie.

1. OtworzyćyoutubeAplikacja na Twój iPhone.

dwa. Gdy jesteś w YouTube, dotknijIkona kontaznajduje się w prawym górnym rogu ekranu.

Ikona konta YouTube na iPhonie

dwa. W wyświetlonym menu wysuwanym dotknijPrzełącz kontoopcja.

Przełącz opcję konta YouTube na iPhonie

3. Na następnym ekranie dotknijUżyj wylogowania z YouTubeopcja.

Użyj opcji wylogowania z YouTube na iPhonie

Po tym będziesz mógł korzystać z YouTube bez faktycznego logowania się na swoje konto Google.

Zaletą tej opcji jest to, że Twoje konto Google nadal pozostaje powiązane z Twoim urządzeniem i będziesz mógł zalogować się z powrotem do YouTube bez podawania swojej nazwy użytkownika i hasła.

2. Usuń konto YouTube z urządzenia

Jeśli nie chcesz korzystać z konta YouTube, możesz łatwo usunąć swoje konto z urządzenia, wykonując poniższe czynności

1. Otwórz aplikację YouTube na swoim iPhonie i dotknijIkona konta.

Ikona konta YouTube na iPhonie

dwa. W wyświetlonym menu slajdów stuknij ikonęPrzełącz kontoopcja.

Przełącz opcję konta YouTube na iPhonie

3. Na następnym ekranie dotknijUsuń z tego urządzeniaopcja.

Od tego momentu Twoje konto Google nie będzie już powiązane z aplikacją YouTube na tym konkretnym urządzeniu

Związane z